Waar wij goed in zijn


Kroon en Brugwerk


Samen vinden we de beste oplossing voor uw patiënt.


Full zirkonium kronen en bruggen hebben unieke voordelen in vergelijking met traditionele materialen. We vinden superieure esthetiek en levensduur in volledig keramische materialen wat onvergelijkbaar is voor esthetische verschijning in vergelijking met traditionele metalen kronen en bruggen. De kleuraanpassing en translucentie van volledig keramische materialen, zoals IPS e.max , of Zirkoniumdioxide, bootsen natuurlijke tanden zo nauwkeurig na dat deze niet van echt te onderscheiden zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde software voor digitale tandheelkunde, kunnen we consequent esthetisch gestuurde restauraties produceren om jarenlang te profiteren van de glimlach van uw patiënt. Deze technologie stelt ons in staat om de meest levensechte en esthetisch aangename restauraties aan te bieden waar zowel u als uw patiënten trots op kunnen zijn. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer traditionele aanpak, kunnen we ook goed passende VMK kronen en bruggen en volledig gegoten restauraties tot stand brengen....


We bespreken graag onze materiaalopties, prijsbepaling voor herstel en behandelingsplanning om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw patiënt . Wij geloven dat effectieve communicatie en uitzonderlijke klantenservice de belangrijkste componenten zijn voor het leveren van uitstekende tandtechnische laboratoriumdiensten aan onze tandartsen en hun tandheelkundig team.
Bel ons of mail, om te laten weten hoe we u kunnen helpen.
Uw patiënten zullen altijd de best mogelijke resultaten krijgen, zowel esthetisch als qua functionaliteit, omdat we de nieuwste hoogwaardige materialen gebruiken om kronen en bruggen te creëren.
Onze filosofie is niet pretenderen alles het beste te kunnen maar (waar nodig) gebruik maken van de beste spelers in het veld om samen het mooiste eindresultaat te krijgen.


Implantaten


TTL Helmond heeft zeer uitgebreide ervaring met implantaten en we kunnen alle mogelijke constructies op vrijwel alle bekende systemen leveren, voor meer informatie komen we graag naar uw praktijk om de mogelijkheden te bespreken.


Prothesen


We bieden een hoogwaardige prothetische service met behulp van de beste beschikbare materialen en we werken nauw samen met onze tandartsen om de best mogelijke voorzieningen voor hun patiënten te produceren. Acryl kunstgebitten bestaan al vele jaren. Ze kunnen worden gebruikt als tijdelijke restauratie of permanent. We kunnen uw patiënt een high-end kunstgebit geven met de perfecte pasvorm. De afdeling prothetiek van het lab produceert volledige en gedeeltelijke kunstgebitten en andere verwijderbare prothesen, zoals bleeklepels en mondbeschermingsmiddellen volgens de hoogste en meest veeleisende normen.


Frames


Chrome Cobalt of Vitallium Prothese, kortweg frame genoemd. Hoewel duurder dan acryl, worden onze frames beschouwd als de gedeeltelijke prothesen bij uitstek, voor de langdurige integriteit van uw resterende natuurlijke tanden en algehele mondgezondheid.
Een skeletframe is een uitgebalanceerd evenwicht tussen retentie, veerkracht, pasvorm, indrukbaarheid. Een staaltje van precisiegiettechniek, of printtechniek die zijn gelijke niet kent.
Voor ons is een frameprothese geen bandwerk maar een juweel, speciaal voor uw patiënt ontworpen en met zorg afgewerkt.


Prijzen

Neem contact op voor actuele prijsinfo


Contact

Informatie avonden


Klik hier