Full service laboratorium


Tandheelkundig professional


voor (vrijwel) alle situaties een passend plan en oplossing


Als full service laboratorium kunnen we voor u voor (vrijwel) alle situaties een passend plan en oplossing bieden. Om tot de mooiste resultaten te komen werken we nauw samen met de beste en meest geavanceerde bedrijven en gebruiken we de beste materialen.


De tijd dat het volstond dat een lab enkel werkstukken afleverde ligt ver achter ons. Door de implantologie en de digitalisatie wordt de know how van het lab een belangrijke factor in het succes van uw praktijk.
Het is een uitdaging voor ons lab om u te ondersteunen waar wij het verschil kunnen maken.


Wij zijn een Full service laboratorium dat zich toelegt op het verbeteren van de tandheelkundige laboratorium- en patiënten ervaring, oa door tandartsen en tandheelkundige professionals te ondersteunen en samen te werken om alles te bieden, van een standaard prothesereparatie tot complexe implantaatrestauraties.


Tandtechnisch Laboratorium Helmond is gespecialiseerd in esthetische make-over en volledige mondreconstructies en is uitgerust met geavanceerde cosmetische tandheelkundige systemen, waaronder fineer, implantaten en all-keramische restauraties. Comfort , tevredenheid en compatibiliteit van de patiënt staan centraal in ons werk.


Bij ons is elke case ontworpen op basis van een beter begrip van licht, kleur en gezichtsanatomie.En elk product is ontworpen om harmonieus samen te gaan met de persoonlijkheid van het individu en een natuurlijke, stralende lach te creëren. Onze dentale restauraties zijn de ideale synergie van vorm en functie, wetenschap en kunst.


TTL Helmond is meer dan alleen een laboratorium: wij zijn uw full-service samenwerkingspartner: U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en onze klantenservice voor een zorgeloos, uniek, en tijdige levering en uitzonderlijke patiëntenzorg. We zijn er om uw praktijk op elke gewenste manier te ondersteunen, van het ontwerp van de eerste glimlach tot eind product.


Wat uw patiënt ook nodig heeft, wij hebben de oplossing.
TTL Helmond kunt u vertrouwen met al uw restauratiebehoeften.
We hebben de expertise en middelen om zelfs de meest complexe patiëntcases te verwerken.Kies uit ons uitgebreide assortiment behandelingsopties.


Kwaliteitscontrole


Elke restauratie, of het nu gaat om een enkele kroon of een volledige mondreconstructie, is onderworpen aan dezelfde strenge kwaliteitscontroleprocedures binnen het laboratorium.
Standaardprocedures omvatten de verificatie van:


  • Marginale fit en invloed op de gevoeligheid van het weefsel
  • Occlusale en functionele integriteit
  • Esthetisch uiterlijk, inclusief schaduw en vlek aanpassing. De tijd dat het volstond dat een lab enkel werkstukken afleverde ligt ver achter ons. Door de implantologie en de digitalisatie wordt de know how van het lab een belangrijke factor in het succes van uw praktijk. Het is een uitdaging voor ons lab om u te ondersteunen waar wij het verschil kunnen maken.

Helpende Hand


In ons moderne lab is ook een behandelkamer aanwezig waar we op afspraak uw patiënt kunnen ontvangen om zo, een optimale oplossing/kleurbepaling/esthetische pas/technische ondersteuning of andere vragen te bekijken en bespreken.