Digitale workflow

Caddesign

Middels ons Cad design programma ontwerpen we alle gevraagde werkstukken. Tevens kunnen we ook externe Cad-files ontvangen en bewerken doormiddel van de open software. Dus mocht u in het bezit zijn van een mondscanner, ongeacht het merk kunt u ons de files gewoon toesturen en wij zullen hier vervolgens mee aan de slag gaan. Uiteraard beschikt onze software over alle beschikbare modules die de moderne tandheelkunde heden ten dage verlangd. (Ook digitale prothesen)

EOS X5 Scanner

Onze EOS X5 scanner heeft een 5-assige scan technologie en een groot werk oppervlak. Hij is gemaakt volgens de hoogste kwaliteits normen voor optische meetsystemen en heeft een groot scherpte/diepte bereik. De scanner heeft een precisie van 2,1mu(0.0021mm) als uitgangspunt voor de originele situatie. Zowel gipsmodellen alsook afdrukken kunnen eenvoudig worden ingescant.

 

Filmpje EOS X5 scanner

Inlab MC X5

De Inlab MC X5 is een universele 5 assige productie-unit voor het bewerken van zirkoniumdioxide, polymeren, composieten, was en sintermateriaal, evenals hybride en glaskeramiek. We hebben tevens de keuze uit verscheidene CAD/CAM materialen waarvoor de processen van de MC X5 specifiek zijn aangepast.

 

Filmpje Inlab MC X5